ŽUPNE OBAVIJESTI

14. NEDJELJA KROZ GODINU – B                   04. srpnja 2021.

Danas je prva nedjelja u mjesecu kada molimo za nova duhovna zvanja,  a svojim darovima pomažemo naše sjemenište i odgojne ustanove. Hvala vam!

Danas navečer u 19,00 sati naš OFS (Franjevački svjetovni red) ima bratski i pastoralni pohod te izborni kapitul u našem mjesnom bratstvu. Pozivamo sve članove OFS-a da dođu na vrijeme i sudjeluju u ovom susretu i kapitulu.

Jučer smo hodočastili Majci Milosti na Trsat sa dva autobusa hodočasnika. Po završetku hodočasničkog programa na Trsatu bila je i prigoda za kupanje, šetnju i odmor u Novom Vinodolskom.

Hodočašće na Mariju Bistricu: 7. kolovoza (subota nakon Porcijunkule). Od slijedeće nedjelje možete se prijaviti za ovo hodočašće.

Kroz  ljetno vrijeme (srpanj i kolovoz) u župnoj crkvi neće biti večernje mise, a na sv. Filipu je nedjeljna misa u 17,00 sati! Preporučamo vjernicima koji nedjeljom prije podne ne mogu doći na misu,  jer su spriječeni, da imaju mogućnost u kapeli sv. Filipa u 17,00 sati!

Potičemo sve vjernike, a osobito roditelje i djecu, da ne propuštamo kroz ljeto nedjeljnu svetu misu. I kad smo na godišnjem odmoru svugdje imamo crkve i vodimo računa o nedjeljnoj svetoj misi.

U župnom uredu možete nabaviti knjigu p. Gordana : “Sabrani ulomci” koju smo promovirali prošle nedjelje!

Katolički tisak:  Glas koncila, Glasnik SiM i Marija…