ŽUPNE OBAVIJESTI

13. NEDJELJA KROZ GODINU – B                   27. lipnja 2021.

Jučer su naši ministranti bili na nagradnom izletu (i hodočašću) u Mariji Bistrici i Trškom Vrhu gdje je svetište Majke Božje Jeruzalemske.

Utorak, 29.lipnja:  sv. Petar i Pavao, apostolski prvaci Svete mise: župna crkva u 8,00 i 19,00 sati i Lučelnica u 9,30 sati.

Naša župna hodočašća: Slijedeće subote,  3. srpnja hodočastimo Majci milosti na Trsat. Prijaviti se možete u Župnom uredu nakon mise, kao i u Lučelnici i sv. Filipu nakon nedjeljne mise. Prvi autobus je popunjen pa upisujemo 2. Autobus u kojem im još desetak slobodnih mjesta. Kod prijave se uplaćuje i preuzima autobusna karta. Polazak je u 5,00 sati iz Klanjca preko Lučelnice. Naš klanječki zbor će na Trsatu predvoditi liturgijsko pjevanje na hodočasničkoj misi u 10,00 sati! Nakon hodočasničkog programa na Trsatu, poslije podne idemo do mora gdje će biti prigoda za kupanje, šetnju i odmor. Povratak je u večernjim satima. Zato u subotu neće biti večernje mise!

Pozivamo sve članove našeg zbora (Klanjec i Lučelnica) u srijedu u 19,30 sati na pjevanje  i dogovor o sudjelovanju u hodočašću Majci milosti na Trsat .

Hodočašće na Mariju Bistricu: 7. kolovoza (subota nakon Porcijunkule).

Kroz  ljetno vrijeme (srpanj i kolovoz) u župnoj crkvi neće biti večernje mise, a na sv. Filipu je nedjeljna misa u 17,00 sati! Dakle,  od slijedeće nedjelje nema večernje mise!

U župnom uredu možete nabaviti knjigu p. Gordana : “Sabrani ulomci” koju smo promovirali prošle nedjelje!

Katolički tisak: Glas koncila, …