ŽUPNE OBAVIJESTI

ČETVRTA KORIZMENA NEDJELJA               14.ožujka 2021.

Nedjelja kršćanske solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini. Milostinja prošle nedjelje i vaši darovi  = 2.960,00 kn koje smo predali Caritasu Zagrebačke nadbiskupije za BiH.  Hvala vam na vašoj dobroti!

Korizmeni  Križni put: Petkom u 17,30 sati ( prije večernje mise)Nedjeljom u 10.30 ( prije Župne mise).  Dođimo na vrijeme! Danas poslije podne u 16,00: Križni put na kalvariji sv.Florijana (ako bude dobro vrijeme i ne bude padala jača kiša).

Danas: KORIZMENI SUSRET roditelja i vjeroučenika 5. razreda  uz večernju misu.   17.30: zajednička ispovijed i sveta misa u 18,00 sati.

Slijedeće nedjelje: KORIZMENI SUSRET roditelja i vjeroučenika 6. razreda.                           17,30: zajednička ispovijed i večernja sveta misa u 18,00 sati.

Ovaj tjedan: Trodnevnica u čast sv. Josipu (utorak, srijeda i četvrtak) uz  molitvu krunice i večernju misu s početkom u 17,30 sati.

Petak, 19.ožujka; Blagdan sv. Josipa, zaručnika B.D.MarijeSvete mise u župnoj crkvi u 8,00 i 18,00 sati, a u Lučelnici u 9,30 sati.

U ovom tjednu ćemo obilaziti naše bolesnike i starije osobe: Utorak: 1)Gredice, Novi Dvori, Ledine, Bratovski Vrh, Goljak, G. Tomaševec.    2) Police i Požarkovec Četvrtak: 1) Letovčan, Radakovo, Tomaševec 2) Lučelnica i Rakovec

Pozivamo članove župnog zbora u srijedu navečer u 18,00 na večernju misu, a nakon mise je pjevanje i priprava za slavlje Velikog tjedna i Uskrsa.

Važno!

Zbog važnih radova na zagrebačkoj katedrali, ovaj tjedan dolazi ekipa za postavljanje sigurnosno-radne skele, radi sigurnosti vas vjernika i radova na obnovi naše crkve.

Katolički tisak: Glas koncila, MAKza naše vjeroučenike, Glasnik Marija