ŽUPNE OBAVIJESTI

TREĆA KORIZMENA NEDJELJA                  07.ožujka 2021.

Danas je Nedjelja kršćanske solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini. Milostinja današnje nedjelje i vaši darovi namijenjeni su za najpotrebitije  obitelji s više djece. Hvala vam na dobroti koju ćete iskazati svojim darom našoj braći i sestrama u BiH.

Korizmeni  Križni put: Petkom u 17,30 sati ( prije večernje mise)Nedjeljom u 10.30 ( prije Župne mise).  Dođimo na vrijeme! Danas poslije podne u 16,00: Križni put na kalvariji sv.Florijana.

Križni put u Lučelnici: petkom prema dogovoru, a nedjeljom u 9,15 sati  (uz misu).            Sveti Filip: nedjeljom u 15,00 sati (uz misu).

Potičemo sve vas na ovu korizmenu pobožnost prema Isusovoj muci i smrti na križu. To je dio naše kršćanske priprave za Uskrs.

Danas: KORIZMENI SUSRET RODITELJA I VJEROUČENIKA  4. razreda (prošlogodišnjih PP – uz večernju misu.U  17.30: zajednička ispovijed i sveta misa u 18,00 sati.

Slijedeće nedjelje: KORIZMENI SUSRET roditelja i vjeroučenika 5. razreda.                17,30: zajednička ispovijed i večernja sveta misa u 18,00 sati.

Župni vjeronauk za naše Pervopričesnike i Krizmanike je po redovitom rasporedu!

* Važno za mlade vjernike!Slijedeće subote, 13. ožujka navečer u 20,00 sati biti će susret mladih vjernika (srednjoškolaca, studenata i radničke mladeži) i priprava za Uskrs. Dobro došli!

Pozivamo i potičemo sve vas da nedjeljom svoje molitve i nakane, ispisane na papiriću,  stavite u košaricu ispred oltara. Vaše molitve ćemo pročitati na kraju molitve vjernika i uključiti u svetu misu!

Pozivamo sve članove župnog zbora u srijedu navečer u 18,30 na pjevanje i prepravu  za Uskrs. U 18,00 sudjelujemo na večernjoj misi, a nakon toga je pjevanje!

Važno!Jučer je dovežena skela za našu crkvu. Ovaj tjedan će se postaviti  sigurnosno-radna skela, radi sigurnosti vas vjernika i radova na obnovi naše crkve.

Katolički tisak: Glas koncila, MAKza naše vjeroučenike, Glasnik Marija