ŽUPNE OBAVIJESTI

NEDJELJA KRISTA KRALJA                           22. studeni 2020.

Svete mise su prema redovitom rasporedu.  

U slijedećem tjednu slavimo: Srijeda, 25.studeni: sv. Katarina Aleksandrijska

Danas u 10,15 je župni vjeronauk za vjeroučenike 2. razreda, a  slijedeće nedjelje župni  susret imaju vjeroučenici  4. razreda.

Kroz slijedeći tjedan je župni vjeronauk je prema redovitom rasporedu.

Potičemo roditelje i djecu i sve naše obitelji da nedjeljom sudjelujemo na svetoj misi poštujući upute našeg nadbiskupa kao i stožera (dezinfekcija ruku, maska za lice i distanca). Hvala Bogu imamo veliku crkvu i ne moramo se bojati!!!

Slijedeća nedjelja: PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆA – ADVENTA. Započinje vrijeme naše duhovne priprave za Božić.

Važno!Pozivamo sve naše vjeroučenike da uz pomoć svojih roditelja, braće i sestara,  naprave OBITELJSKI ADVENTSKI VJENČIĆ kojeg ćemo ponijeti slijedeće nedjelje u crkvu. Uz župnu misu u 11,00 sati biti će svečani blagoslov vjenčića koje ćemo ponijeti u svoje obitelji. Najljepše adventske vjenčiće ćemo nagraditi!

HVALA našim obiteljima koje  svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale  naše obitelji da u svojim mogućnostima daruju svoj obiteljski dar za potrebe crkve i samostana. Unaprijed vam zahvaljujemo na vašoj ljubavi i dobroti!

Napominjemo da su u Lučelnici u crkvi instalirane  nove  električne IC-grijalice kako bi se crkva mogla bolje grijati, a vjernici što ugodnije osjećali na nedjeljnoj misi.

Vjerski tisak: Glas koncila … MAK za naše vjeroučenike,Glasnik Marija, Srce I.i M