ŽUPNE OBAVIJESTI

30. NEDJELJA KROZ GODINU                   25. listopada  2020.

Danas u 10.15  je  župni vjeronauk za vjeroučenike 2. razreda.

Ovaj tjedan je redoviti župni vjeronauk za naše vjeroučenike prema rasporedu!

Slijedeće nedjelje je svetkovina SVIH SVETIH.

Raspored misa:Župna crkva u 8,00 sati; Misa za sve pokojne na klanječkom groblju u 11,00 sati ( u župnoj crkvi nema župne mise)  i Sv. Filip – misa na groblju za sve pokojne u 15,00 sati.

Za blagdan SVIH SVETIH  možete nabaviti u Župnom uredu CARITASOVE LAMPAŠE i sudjelovati u Caritasovoj akciji: “Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro” jer od 10 kn po lampašu 5 kn ide za Župni Caritas, a 5 kn za Caritas Zg. nadbiskupije.

DUŠNI DAN:

Mise u župnoj crkvi u 8,00 sati i navečer u 18,00 sati. U Lučelnici je misa  u 8,00 sati.

Obavijest za zaručnike koji planiraju sklopiti kršćanski brak i primiti sakramenat svete ženidbe ove godine ili početkom iduće godine: ZARUČNIČKI TEČAJ  biti će u Pregradi u dvije skupine: 28. do 31. listopada (ovaj tjedan) i 19. do 21. studeni s početkom u 19,00 sati. Prijaviti se treba Župnom uredu – Pregrada telefonom ili mail-om (vidi plakat).

HVALA svim našim obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe i pomažu u obnovi i održavanju  naših crkvenih prostora!

Važno!Od sutra je večernja misa u župnoj crkvi u 18,00 sati, a na Sv. Filipu je nedjeljom misa u 15,00 sati.

Podsjećamo!  Redovite pobožnosti i susreti u tjednu: Svake večeri u 17,30: listopadske pobožnosti Utorkom prije večernje mise: pobožnost sv. Antunu Padovanskom Srijedom  nakon večernje mise: BIBLIJSKI SAT (dvorana) Četvrtkom nakon večernje mise: Klanjanje pred Presvetim Petkom nakon večernje mise je pjevanje za Župni zbor, a Frama u 20.15 sati.

Katolički tisak: Glas Koncila… MAK za naše vjeroučenike…