ŽUPNE OBAVIJESTI

29. NEDJELJA KROZ GODINU                   18. listopada  2020.

       MISIJSKA NEDJELJA

Danas u Crkvi slavimo Misijsku nedjelju. Molimo za naše misionare i za nova misionarska zvanja. Svojim darovima sudjelujemo u misijama jer pomažemo misionare u njihovom misijskom poslanju. Hvala vam na darovima!

Danas u 10.15 je bio župni vjeronauk za 4. razred (bivši prvopričesnici), a slijedeće nedjelje u 10.15 susret ima 2. razred pa molimo vjeroučenike da obavijeste jedni druge.Ovaj tjedan je redoviti župni vjeronauk za naše vjeroučenike prema rasporedu!

Obavijest za zaručnike koji planiraju sklopiti kršćanski brak i primiti sakramenat svete ženidbe ove godine ili početkom iduće godine:

ZARUČNIČKI TEČAJ  biti će u Pregradi u dvije skupine: 28. do 31. listopada i19. do 21. studeni s početkom u 19,00 sati. Prijaviti se treba Župnom uredu – Pregrada telefonom ili mail-om (vidi plakat u oglasnom ormariću).

Za blagdan SVIH SVETIH  možete nabaviti u Župnom uredu CARITASOVE LAMPAŠE i sudjelovati u Caritasovoj akciji: “Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro” jer od 10 kn po lampašu 5 kn ide za Župni Caritas, a 5 kn za Caritas Zg. nadbiskupije.

HVALA svim našim obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe i pomažu u radovima na samostanu i našim crkvama!

Podsjećamo!  Redovite pobožnosti i susreti u tjednu:

Svake večeri u 18,30: listopadske pobožnosti Utorkom prije večernje mise: pobožnost sv. Antunu Padovanskom Srijedom  nakon večernje mise: BIBLIJSKI SAT (dvorana) Četvrtkom nakon večernje mise: Klanjanje pred Presvetim Petkom nakon večernje mise je pjevanje za Župni zbor, a Frama u 20.15 sati.

Katolički tisak: Glas Koncila… MAK za naše vjeroučenike…