ŽUPNE OBAVIJESTI

27 NEDJELJA KROZ GODINU                     04. listopada  2020.

 SVETI FRANJO ASIŠKI

Danas slavimo blagdan sv. Franje Asiškog, utemeljitelja triju franjevačkih redova!

Danas je prva nedjelja u mjesecu kada molimo za nova duhovna zvanja a svojim darovima pomažemo našim odgojnim ustanovama. Hvala vam!

Danas: SUSRET RODITELJA I VJEROUČENIKA 1. i 4. razreda i dogovor za župnu katehezu i susrete naših vjeroučenika.

Danas navečer  u 20.00 sati: REDOVITA  SJEDNICA  ŽPV-a i  ŽEV-a.  Molimo sve vijećnike da sudjeluju na ovoj sjednici!

Slijedeće nedjelje slavimo zahvalnu nedjelju svečanom                                                MISOM ZAHVALNICOM u 11,00 sati. Dođimo i Bogu zahvalimo za plodove zemlje i njegova dobročinstva kojima nas dariva!  Na filijalama nema mise!

Neka nam zahvalna nedjelja bude dan župnog zajedništva dođimo u župnu crkvu!

Slijedeće nedjelje uz misu u 11,00 sati:

SUSRET RODITELJA I VJEROUČENIKA 5. i 6. razreda.

Ovaj  tjedan posjetit ćemo naše bolesnike i starije osobe kako bi se mogli ispovijediti i pričestiti. Zbog korone-virusa nije bilo moguće za Uskrs,  pa ćemo to učiniti ovaj tjedan.                                                                                         Raspored pohoda: utorak – Gredice, Novi Dvori, Ledine, Bratovski Vrh, Goljak, Letovčan i Tomaševec, Radakovo,  Lučelnica, Požarkovec, Police i TurnišćePetak – Klanjec, Lepoglavec (počinjemo od 9,00 sati).

HVALA svim našim obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe i pomažu u radovima na samostanu i našim crkvama!

Podsjećamo!  Redovite pobožnosti i susreti u tjednu: Svake večeri u 18,30: listopadske pobožnosti Utorkom prije večernje mise: pobožnost sv. Antunu Padovanskom Srijedom  nakon večernje mise: BIBLIJSKI SAT (dvorana) Četvrtkom nakon večernje mise: Klanjanje pred Presvetim Petkom nakon večernje mise je pjevanje za Župni zbor, a Frama u 20.15 sati.

Katolički tisak: Glas Koncila… MAK za naše vjeroučenike…Glasnik SiM