ŽUPNE OBAVIJESTI

DRUGA KORIZMENA NEDJELJA                  08. ožujka 2020.

Danas: KORIZMENI SUSRET RODITELJA I VJEROUČENIKA             7. i 8. razreda (dalnja i bliža priprava za Svetu Potvrdu).

Svi sudjelujemo na Križnom putu u 10,30 i na misi u 11,00 sati, a nakon mise je predviđeni susret koji je obvezatan za vjeroučenike i roditelje!

Slijedeće nedjelje: KORIZMENI SUSRET  RODITELJA I VJEROUČENIKA4. i 5. razreda.  Svi sudjelujemo na Križnom putu u 10,30 i na Župnoj misi, a nakon mise je prigodni susret.

Župski vjeronaučni susreti su prema redovitom rasporedu!

Slijedeće nedjelje (treće korizmene) se uključujemo u akciju solidarnosti s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini: DA NE OHLADNI LJUBAV MNOGIH.

Naši će darovi biti namijenjeni za najsiromašnije hrvatske obitelji u BiH.

Korizmeni Križni put u župnoj crkvi:petkom u 17,30 sati ( prije večernje mise)nedjeljom u 10.30 ( prije Župne mise).  Dođimo na vrijeme!!!                                                                                                                                             Potičemo sve vjernike na ovu korizmenu pobožnost prema Isusovoj muci i smrti na križu. To je dio naše kršćanske priprave za Uskrs.

Križni put u Lučelnici: petkom prema dogovoru, a nedjeljom u 9,30 sati  (uz misu). Sveti Filip: nedjeljom u 15,00 sati (uz misu).

ŽUPNI KORIZMENI KRIŽNI PUT će biti u subotu, 28.ožujka (pred 5. Korizmenu nedjelju) s početkom u 9,00 sati (Lučelnica – Police – Rakovec – Lučelnica).

* SHKM – Susret Hrvatske Katoličke Mladeži , Zagreb, 9./10. svibnja 2020.Pozivamo naše mlade vjernike (krizmanike, srednjoškolce i studente) koji namjeravaju sudjelovati na ovom susretu da se  prijave kroz slijedećih deset dana u Župni ured ili Frami radi akreditacije, bez koje ne mogu sudjelovati u Zagrebu na ovom susretu.

Rok prijave je do 15.ožujka,  jer trebamo dostaviti vaše podatke u nadbiskupiju!

Katolički tisak: Glas koncila, MAKza naše vjeroučenike …