ŽUPNE OBAVIJESTI

PRVA KORIZMENA NEDJELJA                    01. ožujka 2020.

Danas je prva nedjelja u mjesecu. Svojim molitvama i darovima mislimo na naše sjemenište i odgojne ustanove. Hvala vam na vašoj dobroti.

Danas: KORIZMENI SUSRET RODITELJA I VJEROUČENIKA roditelja i             vjeroučenika 2. i 3. razreda. Svi sudjelujemo na Križnom putu u 10,30 i na misi u 11,00 sati, a nakon mise je predviđeni susret koji je obvezatan za vjeroučenike i roditelje!

Slijedeće nedjelje: KORIZMENI SUSRET  RODITELJA I VJEROUČENIKA7. i 8. razreda koji se pripremaju za Svetu Potvrdu. Svi sudjelujemo na Križnom putu u 10,30 i na Župnoj misi. Nakon mise je prigodni susret.

Korizmeni Križni put u župnoj crkvi:

petkom u 17,30 sati ( prije večernje mise)nedjeljom u 10.30 ( prije Župne mise).  Dođimo na vrijeme!!!

Potičemo sve vas vjernike na ovu korizmenu pobožnost prema Isusovoj muci i smrti na križu. To je dio naše kršćanske priprave za Uskrs.

Križni put u Lučelnici: petkom prema dogovoru, a nedjeljom u 9,30 sati  (uz misu).                      Sveti Filip: nedjeljom u 15,00 sati (uz misu).

 Vjeroučenici, župni vjeronauk je po redovitom rasporedu:

Utorak: prvopričesnici (Klanjec)

Srijeda: prvopričesnici i krizmanici (Lučelnica)

Četvrtak: 7.razred (Klanjec)

Petak: krizmanici (Klanjec)

* ZARUČNICI  koji se namjeravaju vjenčati i sklopiti kršćanski brak u ovoj godini neka dođu na Zaručnički tečaj koji će biti u našoj župi:                    slijedeći vikend,  6. – 8. 03. (petak,subota i nedjelja)  u 19,00 sati.  

* SHKM – Susret Hrvatske Katoličke Mladeži , Zagreb, 9./10. svibnja 2020.Pozivamo naše mlade vjernike (krizmanike, srednjoškolce i studente) koji namjeravaju sudjelovati na ovom susretu da se  prijave kroz slijedećih deset dana u Župni ured ili Frami radi akreditacije, bez koje ne mogu sudjelovati u Zagrebu na oovom susretu. Rok za prijavu je do 15.ožujka,  jer trebamo dostaviti vaše podatke u nadbiskupiju!

Katolički tisak: Glas koncila, MAKza naše vjeroučenike …