ŽUPNE OBAVIJESTI

32. NEDJELJA KROZ GODINU                     12. studeni 2023.

Danas (druga nedjelja u mjesecu) župni vjeronauk za 2. razred u 10,15 sati u vjeronaučnoj dvorani, a nakon vjeronauka sudjelujemo na svetoj misi.

Slijedeće nedjelje u 10.15 je župni vjeronauk za vjeroučenike 4.5. i 6. razreda. Molimo vjeroučenike da podsjete jedni druge na ovaj župni susret!

Petak, 17. studeni: sv. ELIZABETA UGARSKA, zaštitnika FSR-a. Za blagdan ćemo se pripremati kroz trodnevnicu (od utorka do četvrtka), a blagdan sv. Elizabete slavimo  u petak uz večernju misu.

Pozivamo sve članove FSR-a i sve vas vjernike na sudjelovanje u ovoj trodnevnici.Pozivamo sve članove zbora na pjevanje u srijedu i sudjelovanje u proslavi sv. Elizabete u petak navečer.

Subota, 18. studeni: Dan sjećanja na Vukovar i ŠkabrnjuUpalimo svijeću i pomolimo se za poginule branitelje i civile Vukovara i Škabrnje.

HVALA obiteljima koji svojim obiteljskim darom pomažu obnovu naše župne crkve i kapele sv. Filipa i Jakova. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima. Hvala vam na vašem daru!

Važna obavijest za molitelje ” ŽIVE KRUNICE”:

Svi molitelji neka nastave s molitvom one desetice koja im je povjerena. Ako se netko želi uključiti u molitelje “Žive krunice” neka se nakon mise javi u Župni ured ili sakristiju,  gde će ostaviti svoje podatke i saznati koju će deseticu krunice moliti. Zajednički susret svih molitelja ( oko stotinjak) bit će na Prvu nedjelju Došašća u župnoj crkvi i Lučelnici. Pozovite i druge da se priključe moliteljima “žive krunice”!

Katolički tisak: Glas koncila..,  Glasnici…