ŽUPNE OBAVIJESTI

31. NEDJELJA KROZ GODINU                     05. studeni 2023.

Prva nedjelja u mjesecu kada molimo za nova duhovna zvanja, a svojim darovima pomažemo naše odgojne ustanove. Hvala vam na vašim molitvama i darovima za naše sjemenište. Košarica “za sjemenište” je ispod kora na stoliću za tisak.

Danas (prva nedjelja u mjesecu) župni vjeronauk za 1. razred u 10,15 sati u vjeronaučnoj dvorani, a nakon vjeronauka sudjelujemo na svetoj misi.

Slijedeće nedjelje u 10.15 je župni vjeronauk za vjeroučenike 2. razreda. Molimo roditelje da ne zaborave dovesti svoju djecu na ovaj vjeronaučni susret.

Župni vjeronauk za Prvopričesnike i krizmanike je prema redovitom rasporedu!

Župni zbor ima redovitu probu u srijedu u 18.30 (nakon večernje mise!)

HVALA obiteljima koji svojim obiteljskim darom pomažu obnovu kapele sv. Filipa i Jakova, koja je stradala u Petrinjskom potresu. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima. Hvala vam na vašem daru!

Važna obavijest o sprovodu p. Celze Vlahovića!

U Franjevačkom samostanu u Varaždinu je umro, u 85. godini života,  naš p. Celzo Vlahović, rodom iz Lepoglavca. U Klanječkoj župi je djelovao kao župni vikar. Sprovod će biti sutra na Varaždinskom groblju u 13.15 sati, a sveta misa zadušnica nakon sprovoda u Varaždinskoj Franjevačkoj crkvi.Pozivamo sve koji mogu poći na sprovod da se jave nakon mise u Župni ured. Autobus polazi iz Klanjca sutra u 11,00 sati  preko Lučelnice za Varaždin… Prijaviti se možete i telefonom tijekom dana…radi organizacije prijevoza! Hvala vam!

Katolički tisak: Glas koncila.., MAK za vjeroučenike,   Glasnici…