ŽUPNE OBAVIJESTI

33. NEDJELJA KROZ GODINU-A                   19. studeni 2023.

Danas prije župne mise je vjeronaučni susret za vjeroučenike 4. 5. i 6.  razreda, a slijedeće nedjelje za vjeroučenike 2. razreda.

Župni vjeronauk kroz slijedeći tjedan je prema redovitom rasporedu!

Obavijest za članove Župnog zbora: U utorak  je pjevanje i zajednička proba zbog  blagdana sv. Cecilije.

Srijeda, 22. studeni: Sv. Cecilija, zaštitnica crkvenog pjevanja i pjevača. Pozivamo i sve članove FSR-a na proslavu sv. Cecilije , a nakon mise na prigodno druženje u našem Župnom klubu, prema našem dogovoru.

Subota, 25. studeni: Sv. Katarina, djevica i mučenica Proštenje sv. Katarine u Zagorskim selima sa svetom misom u 11,30 sati. (v.Plakat!)

Slijedeća nedjelja: NEDJELJA KRISTA KRALJA, kojom završava još jedna liturgijska godina i započinje Došašće.

HVALA obiteljima koji svojim obiteljskim darom pomažu obnovu  naše župne crkve i kapele sv. Filipa i Jakova.  Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.  Hvala vam!

Važna obavijest za molitelje ” ŽIVE KRUNICE”:Svi molitelji neka nastave s molitvom one desetice koja im je povjerena. Ako se netko želi uključiti u molitelje “Žive krunice” neka se nakon mise javi u Župni ured (sakristiju),  gde će ostaviti svoje podatke i saznati koju će deseticu krunice moliti. Pozovite i druge da se priključe zajednici molitelja! Prve nedjelje  došašća(za 14 dana) bit će susret svih molitelja žive krunice!

Katolički tisak:  Glas koncila, MAK za naše vjeroučenike,  Glasnici…