ŽUPNE OBAVIJESTI

30. NEDJELJA KROZ GODINU                 29. listopada 2023.

Prošle nedjelje (Misijske nedjelje) prikupili smo 488,00 E za naše misionare i predali u Misijski centar. Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji.

Danas: 4.5 i 6. razred  u 10.15 sati  imaju svoj mjesečni župni vjeronaučni susret! Nakon vjeronauka svi sudjelujemo na svetoj  misi.

Slijedeće nedjelje (prva u mjesecu) župni vjeronauk za 1. razred u 10,15 sati u vjeronaučnoj dvorani, a nakon vjeronauka sudjelujemo na svetoj misi.

Srijeda, 1.studeni: Svetkovina SVI H SVETIH

Svete mise:   8,00 – rana sveta misa                      11,00 – ŽUPNA MISA na Klanječkom groblju sa više nakana  i                                 zajednička molitva za sve naše pokojne.                                   Prije mise možete upisati  molitvene nakane za svoje  pokojne.
Pozivamo sve vas na ovu svetu misu i molitvu, to je najljepši dar našim pokojnima!

Poslije podne u 15,00 sati: Groblje sv. Filip – sveta misa za sve pokojne i zajednička molitva u koju možete uključiti molitvene nakane za svoje pokojne!

Četvrtak: DUŠNI DAN – spomen svih vjernih mrtvihSvete mise u župnoj crkvi:  8,00 i 18,00 sati, a u Lučelnici u 8,00 sati.

POTPUNI OPROST – za duše u čistilištu (uvjeti…)

HVALA obiteljima koji svojim obiteljskim darom pomažu obnovu naše župne crkve i kapele sv. Filipa i Jakova.  Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima. Hvala vam na vašem daru!

Mladi ! Utorak (31.listopad) u predvečerje Svih Svetih: Zagorska Sela (župna crkva) – Molitveno bdjenje mladih Tuheljsko-pregradskog dekanata u 19,00 sati: “SVETOST POBJEĐUJE”. Predvoditelj je vlč. Majk Rušec, župnik, a pjevanje predvode mladi iz župe Tuhelj “Plamen srca”. Mladi, svi ste pozvani. Plakat je na oglasnoj ploči!

Važno! Od sutra je večernja misa radnim danom u 18,00 sati!!!

Katolički tisak: Glas koncila..,  MAK, Glasnici…