ŽUPNE OBAVIJESTI

29. NEDJELJA KROZ GODINU                   22. listopada 2023.

       MISIJSKA NEDJELJA – SVJETSKI DAN MISIJA – 

Danas razmišljamo o misijskom poslanju Crkve i o našim misionarima. Molimo za naše misionare u misijskim zemljama i za nova misionarska zvanja. Svojim novčanim darovima pomažemo misionarima u njihovom poslanju. Zato su današnja milostinja i vaši darovi  namijenjeni za misije i misionare! Košarica za MISIJE je ispod kora na stoliću za tisak!

Oni koji žele preko banke uplatiti svoj dar za misije, neka uzmu na stoliću    misijski letak, u kojem se nalazi uplatnica!  Hvala vam!

Listopadske pobožnosti u župnoj crkvi: 18,30 – molitva krunice i litanije M.B.                                             19,00 – večernja misa

Danas (4.nedjelja u mjesecu)prije župne mise u 10,15 je župni vjeronauk za  vjeroučenike 2. razreda, a nakon vjeronauka  sudjeluju na župnoj misi.

Župni vjeronauk za Prvopričesnike i krizmanike je prema redovitom rasporedu.

Lučelnica: 7. i 8. razred u utorak nakon nastave, a  2. i 3. razred u srijedu nakon nastave.

Slijedeće nedjelje:  4.5 i 6. razred  u 10.15 imaju svoj mjesečni susret umjesto prošle nedjelje,koju smo slavili kao nedjelju zahvalnicu. Obavijestite jedni druge!

Naš crkveni zbor ima svoju redovitu probu u srijedu nakon večernje mise!

HVALA obiteljima koji svojim obiteljskim darom pomažu u obnovi naše župne crkve i  kapele sv. Filipa i Jakova.  Pozivamo i ostale obitelji da pomognu svojim obiteljskim darom u svojim mogućnostima. Hvala vam na vašem daru!

Katolički tisak: Glas koncila,MAK za naše vjeroučenike …Glasnici…