ŽUPNE OBAVIJESTI

6. VAZMENA NEDJELJA                                14. svibnja 2023. Majčin dan

Svibanjske pobožnosti: 18,30 molitva krunice i litanije Majci Božjoj, te večernja sveta misa. Pozivamo vas na zajednički molitvu i svibanjske pobožnosti!

Danas u 10,15: Župni susret za vjeroučenike 2. razreda! (2. nedjelja u mjesecu).

Danas u 11,00 sati: susret krizmanika i roditelja i dogovor za slavlje Svete Potvrde. Molimo sve krizmanike i roditelje da obavezno sudjeluju na ovom susretu! Roditelji, ponesite svoje Obiteljske knjižice, a vjeroučenici svoje Vjeronaučne knjižice.

Četvrtak: UZAŠAŠĆE GOSPODINOVO – SPASOVOSvete mise u 8,00 i 19,00 sati, a u Lučelnici u 9,30 (ili 8,00 sati?).

Subota, 20. svibnja u 11,00 sati: SLAVLJE SVETE  POTVRDE.Zbog toga prvopričesnici  u subotu nemaju župni vjeronauk!

Slijedeće nedjelje uz župnu misu u 11,00 sati: susret prvopričesnika i njihovih roditelja i dogovor o slavlje Prve Pričesti. Molimo sve prvopričesnike i roditelje da sudjeluju na svetoj misi i susretu nakon mise! Roditelji, ponesite svoje Obiteljske knjižice, a prvopričesnici svoje Vjeronaučne knjižice!

Subota, 03. lipnja: HODOČAŠĆE naše župe u Marijanska svetišta Hrvatskog Zagorja (Lobor, Trški Vrh, Vinagora). Prijaviti se možete od slijedeće nedjelje.

HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom pomažu u obnovi naše župne crkve i kapele sv. Filipa i Jakova! Obnova je u tijeku i radovi na konstrukcijskoj  obnovi bi trebali biti dovršeni do 30. lipnja ove godine. Nakon toga ćemo morati nastaviti ostale radove svojim sredstvima kako bi se mogli vratiti u našu župnu crkvu! Zato vas pozivamo da svi pomognete i sudjelujete svojim obiteljskim darom!Katolički tisak: Glas koncila,  MAK za naše vjeroučenike, Glasnici za pretplatnike.