ŽUPNE OBAVIJESTI

NEDJELJA KRISTA KRALJA                        20. studeni 2022.

Danas prije župne mise je vjeronaučni susret za vjeroučenike 4. 5. i 6. razreda, a slijedeće nedjelje za vjeroučenike 2. razreda.

Župni vjeronauk kroz slijedeći tjedan je prema redovitom rasporedu!

Obavijest za članove Župnog zbora:Sutra navečer je pjevanje i zajednička proba zbog  blagdana sv. Cecilije.Utorak, 22. studeni: Sv. Cecilija, zaštitnica crkvenog pjevanja i pjevača. Pozivamo i sve članove FSR-a na proslavu sv. Cecilije , a nakon mise na prigodno druženje u našem Župnom klubu, prema dogovoru. U srijedu naš zbor sudjeluje na večernjoj  misi u Zagorskim Selima u sklopu trodnevnice u čast sv. Katarini, zaštitnici župe.

Slijedeća nedjelja: PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆAPozivamo sve naše vjeroučenike da tijekom ovog tjedna pripreme i ukrase  Obiteljski adventski vjenčić koji ćemo u nedjelju ponijeti u crkvu na blagoslov, i birati i nagraditi najljepše adventske vjenčiće. Uz župnu misu: ADVENTSKI SUSRET roditelja i vjeroučenika 2.  3. razreda, kao dio naše duhovne priprave za Božić.

HVALA obiteljima koji svojim obiteljskim darom pomažu obnovu kapele sv. Filipa i Jakova, koja je stradala u Petrinjskom potresu. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima. Hvala vam!

Važna obavijest za molitelje ” ŽIVE KRUNICE”:

Svi molitelji neka nastave s molitvom one desetice koja im je povjerena. Ako se netko želi uključiti u molitelje “Žive krunice” neka se nakon mise javi u Župni ured (sakristiju),  gde će ostaviti svoje podatke i saznati koju će deseticu krunice moliti. Pozovite i druge da se priključe moliteljima!

Katolički tisak:  Glas koncila, Glasnici…