ŽUPNE OBAVIJESTI

30. NEDJELJA KROZ GODINU                  23. listopada 2022.        MISIJSKA NEDJELJA – SVJETSKI DAN MISIJA –  

Danas molimo za naše misionare u misijskim zemljama i za nova misionarska zvanja. Svojim novčanim darovima pomažemo misionarima u njihovom poslanju. Zato su milostinja i vaši darovi  namijenjeni za misije i misionare! Oni koji žele preko banke uplatiti svoj dar za misije, neka uzmu na stoliću misijski letak, u kojem se nalazi uplatnica!  Hvala vam!

Listopadske pobožnosti u župnoj crkvi: 18,30 – molitva krunice za naše obitelji                                                           19,00 – večernja misa

Danas (4.nedjelja u mjesecu)prije župne mise u 10,15 je župni vjeronauk za  vjeroučenike 2. razreda, a nakon vjeronauka  sudjeluju na župnoj misi.

Slijedeće nedjelje:  4.5 i 6. razred  u 10.15 imaju svoj mjesečni susret umjesto prošle nedjelje,koju smo slavili kao nedjelju zahvalnicu. Obavijestite jedni druge!

Naš crkveni zbor ima svoju redovitu probu u srijedu nakon večernje mise!

HVALA obiteljima koji svojim obiteljskim darom pomažu obnovu kapele sv. Filipa i Jakova, koja je stradala u Petrinjskom potresu. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima. Hvala vam na vašem daru!

Važno!U srijedu su započeli pripremni radovi za obnovu naše župne crkve. Postavljena je skela uz crkvu i čisti se crkveni tavan pomoću radnog stroja “Eneos”. Naime, zbog oslika na svodovima naše crkve, konstrukcijska obnova svodova će se izvoditi s tavanske strane kako bismo sačuvali postojeće oslike. Radni stroj je dosta glasan (bučan) pa molimo susjede za strpljenje još par dana!

Katolički tisak: Glas koncila..,  Glasnici…