ŽUPNE OBAVIJESTI

DRUGA NEDJELJA PO BOŽIĆU                  02. siječnja 2022.

Danas je prva nedjelja u Novoj Godini i mjesecu siječnju. Svojim molitvama i darovima mislimo na naše sjemenište i odgojne ustanove. Hvala vam na vašim molitvama i vašoj dobroti.

Danas poslije podne nastavljamo s redovitim Božićnim blagoslovom obitelji, a završavamo u srijedu, 5. siječnja. Nakon toga se mogu javiti one obitelji koje su bile odsutne pa ćemo k njima doći u dogovoreno vrijeme.

Za vrijeme blagoslova obitelji (do srijede) su jutarnje mise u 7,00 sati.

Četvrtak, 6. siječnja: BOGOJAVLJENJE – SVETA TRI KRALJA

Svete mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu. Uz svete mise je i blagoslov vode u čast Sveta Tri Kralja koju ćemo ponijeti u svoje obitelji. Na svetom Filipu misa i blagoslov vode je poslije podne u 15,00 sati. Mnoge obitelji nemaju blagoslovljenu vodu u kući prigodom blagoslova!?

Slijedeće nedjelje slavimo KRŠTENJE GOSPODINOVO. Svete mise su prema redovitom nedjeljnom rasporedu u župnoj crkvi i filijalama.

Dragi vjernici, hvala svim onim obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za potrebe naše crkve i samostana. Nakon hitnih popravaka i sanacija pukotina na svodu i zidovima naše crkve, demontirana je skela zbog Božićnih blagdana, a radovi će se nastaviti ove godine. Radovi na obnovi kapele sv. Filipa i Jakova započinju nakon blagdana… Pozivamo sve naše obitelji da u ovim radovima sudjeluju, u svojim mogućnostima, svojim godišnjim obiteljskim darom.  Hvala vam na vašoj dobroti i ljubavi prema našoj crkvi koja je naš zajednički duhovni dom!

Vjerski tisak: Glas koncila, Glasnici za pretplatnike…