ŽUPNE OBAVIJESTI

ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA – C              19. prosinca 2021.

Prošle  nedjelje je bila NEDJELJA CARITASA. Skupili smo 3.778,00 kn. Darove za Caritas stavite u košaricu ispod kora . Hvala onima koji su darovali za Caritas!

Danas prije župne mise:  Božićna ispovijed vjeroučenika 4.5. i 6. razreda kao duhovna priprava za Božić…

Danas  navečer u 18,00 sati: REDOVITA SJEDNICA  ŽPV-a i  ŽEV-a.Molimo sve vijećnike da svakako sudjeluju na ovoj sjednici,  jer su na dnevnom redu važne teme za život naše Župe.

Pozivamo vas na mise zornice koje su svakog radnog dana u 6,00 sati! Uz mise zornice je mogućnost za svetu ispovijed. Na Badnjak nema zornice!

Molimo ukućane onih bolesnika i starijih osoba koje nismo posjetili da nazovu Župni ured, kako bismo  im omogućili  Božićnu ispovijed i Pričest.

Pjevanje za članove župnog zbora je u srijedu navečer u 18,30 sati. Nastojmo biti svi      jer se pripremamo za Božić!

Badnjak (petak) – Mise polnoćke:  Lučelnica i sv. Filip u 20,00 sati, a župna crkva u 23,00 sata uz Hrvatske božićne pjesme.

BOŽIĆ (subota) – Svete mise: u župnoj crkvi u 8,00 i 11,00 sati. U Lučelnici u 9,30 sati i kod  Sv. Filipa u 11,00 sati.

Slijedeće nedjelje: SVETA OBITELJ i Sveti Stjepan. Mise su po nedjeljom rasporedu, a kod Sv. Filipa je misa u 11,00 sati.

Dragi župljani, hvala svim onim obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Nakon hitnih popravaka i sanacija pukotina na svodu i zidovima naše crkve, u četvrtak je demontirana skela, jer su pred nama Božićni blagdani i potrebno nam je više prostora. Pozivamo sve naše obitelji da u ovim radovima sudjeluju, u svojim mogućnostima, svojim godišnjim obiteljskim darom.  Hvala vam na vašim darovima za našu crkvu!

HVALA svim našim župnim suradnicima, vrijednim ženama i muževima, koji su jučer čistili i uređivali našu župnu crkvu i postavljali Božićne jaslice.

Vjerski tisak: Glas koncila, MAK za naše vjeroučenike, Glasnici za pretplatnike      Raspored blagoslova obitelji je na stoliću za tisak!

U Župnom uredu: Kalendari, Klanječki kalendar, Božićne čestitke s našim jaslicama,…