ŽUPNE OBAVIJESTI

TREĆA NEDJELJA DOŠAŠĆA – C                  12. prosinca 2021.

Danas je NEDJELJA CARITASA, koju slavimo pod geslom: “RADOST  DARIVANJA –  PUT OBRAĆENJA”. Darovi vjernika današnje nedjelje namijenjeni su za Župni Caritas, Caritas Zagrebačke nadbiskupije i Hrvatski Caritas. U našoj Župi imamo 30-tak korisnika Župnog Caritasa. Hvala vam na vašoj dobroti!Kroz slijedeći tjedan uz mise zornice možete darovati svoj dar u novcu ili  hrani koju ćemo uručiti najpotrebnijima u našoj Župi.

Danas u 10.15 je župni vjeronauk za vjeroučenike 2. razreda, slijedeće nedjelje susret imaju vjeroučenici 4.5. i 6. razreda i Božićnu ispovijed!

Danas uz župnu misu u 11,00 sati bit će ADVENTSKI SUSRET za vjeroučenike 7. i 8. razreda i njihove roditelje. Molimo djecu i roditelje da se odazovu!

Pozivamo vas na mise zornice koje su svakog radnog dana u 6,00 sati!

Molimo ukućane onih bolesnika i starijih osoba koji nisu na dosadašnjem popisu da ih prijave u Župnom uredu kako bismo ih mogli posjetiti  prije BožićaPohod starijih i bolesnih osoba u ovom tjednu: Sutra – ponedjeljak: Klanjec, Mihanovićev dol i Lepoglavec.

Pjevanje za članove župnog zbora je u srijedu navečer u 18,30 sati. Nastojmo biti redoviti jer se pripremamo za Božić!

Slijedeće nedjelje navečer u 18,00 sati: REDOVITA SJEDNICA ŽPV-a i  ŽEV-a.Molimo sve vijećnike da obavezno sudjeluju na ovoj sjednici!

Dragi župljani, hvala onim obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. U tijeku su radovi na sanaciji pukotina na zidovima i svodu naše župne crkve. U srijedu planiramo završiti ove radove i do nedjelje maknuti skelu kako bismo imali više prostora za Božićne blagdane. Pozivamo sve naše obitelji da u ovim radovima sudjeluju, u svojim mogućnostima, svojim godišnjim obiteljskim darom.  Hvala vam na vašim darovima za našu crkvu!

Vjerski tisak: Glas koncila, MAK za naše vjeroučenike, Glasnici za pretplatnike

                        Raspored blagoslova obitelji je na stoliću za tisak

U Župnom uredu: Kalendari, Klanječki kalendar, Božićne čestitke s našim jaslicama,…