ŽUPNE OBAVIJESTI

DRUGA NEDJELJA DOŠAŠĆA – C                   05. prosinca 2021.

Danas je Druga nedjelja došašća, a ujedno je prva nedjelja u mjesecu. Molimo  za nova duhovna zvanja, a svojim darovima pomažemo naše sjemenište. Hvala vam!

Danas u 10.15 je župni vjeronauk za vjeroučenike 1. razreda, slijedeće nedjelje susret imaju vjeroučenici 2. razreda.

Danas uz župnu misu u 11,00 sati bit će ADVENTSKI SUSRET za vjeroučenike 2. i 3. razreda i njihove roditelje. Molimo djecu i roditelje da se oadazovu!Slijedeće nedjelje: Adventski susret zavjeroučenike 7. i 8. razreda i njihove roditelje!

Župni vjeronauk u Lučelnici (2.-3. i 7.- 8. razred) je u utorak nakon nastave…jer je u srijedu Bezgrješno začeće i Božićna ispovijed u našoj župi.

Pozivamo vas na mise zornice koje su svakog radnog dana u 6,00 sati!

Srijeda, 8. prosinca: BEZGRJEŠNO ZAČEĆE B.D.Marije i Božićna ispovijed za sve vjernike naše župe. Svete mise: 8,00; 11,00 i 18,00 sati, te u Lučelnici u 9,30 sati. Pola sata prije svake mise i za vrijeme mise,  svećenici našeg dekanata će vam biti na raspolaganju za ispovijed. Potičemo i pozivamo sve vas i članove vaših obitelji da ovo bude dan pomirenja s Bogom i s našim bližnjima. Pripravimo svoje srce za Božji dolazak!

Molimo ukućane onih bolesnika i starijih osoba koji nisu na dosadašnjem popisu da ih prijave u Župnom uredu kako bismo ih mogli posjetili prije Božića

Pohod starijih i bolesnih osoba u ovom tjednu: Petak: Gredice, Novi Dvori, Ledine, Bratovski Vrh, Goljak, Letovčan Tomaševečki, Radakovo, Tomaševec i Lučelnica.

Subota: Police, Požarkovec i Rakovec.  

Pjevanje za članove župnog zbora je u srijedu navečer u 18,30 sati. Nastojmo biti redoviti jer se pripremamo za Božić!

Braćo i sestre, hvala onim obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe.U tijeku su radovi na sanaciji pukotina na zidovima i svodu naše župne crkve,  a posebno svoda u kapeli sv.Franje. Pozivamo sve naše obitelji da u ovim radovima sudjeluju, u svojim mogućnostima, svojim godišnjim obiteljskim darom.  Hvala vam na darovima!

Vjerski tisak: Glas koncila, MAK za naše vjeroučenikie …

U Župnom uredu: Kalendari, Klanječki kalendar, Božićne čestitke s našim jaslicama,…