ŽUPNE OBAVIJESTI

TREĆA KORIZMENA NEDJELJA               12.ožujka 2023.

Korizmeni  Križni put: Klanjec: petkom u 17,30  i nedjeljom u 10.30 ( prije župne mise ). Lučelnica: petkom u 17,00 i nedjeljom prije mise. Sv. Filip – Križni put je nedjeljom prije svete mise.

Danas poslije podne u 16,00: Križni put na kalvariji sv.Florijana. Svi ste pozvani!!!

KORIZMENI KRIŽNI PUT PO NAŠOJ ŽUPI bit će u subotu prije Cvjetnice (1. travnja) s početkom u 9,00 sati.

Danas: KORIZMENI SUSRET roditelja i vjeroučenika 3. i 4. razreda (ovogodišnji i prošlogodišnji PP.).Svi sudjelujemo u 10,30  na Križnom putu, a nakon mise je zajednički sastanak!

Slijedeće nedjelje: KORIZMENI SUSRET roditelja i vjeroučenika  5. i  6. razreda. U 10,30 ćemo svi sudjelovati na Križnom putu, na župnoj misi i zajedničkom susretu.

Raspored pohoda bolesnih i starijih osoba po kućama objavit ćemo slijedeće nedjelje!

Pozivamo sve članove župnog zbora u srijedu navečer u 18,30 na pjevanje i pripravu za slavlje Velikog tjedna i Uskrsa. Obavijestite jedni druge da budemo svi!

HRVATSKI CARITAS  i  CARITAS ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE!Pozivamo vas na Korizmenu akciju “Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom u Bosni i Hercegovini”. Novčane priloge za ovu  Caritasovu akciju prikupljat ćemo slijedeće nedjelje pa vas pozivamo da se odazovemo i budemo velikodušni u ljubavi prema našim bližnjima!Vidi plakat! (Oglasna ploča)

Danas navečer u 19,00 sati: Redovita sjednica ŽPV-a i ŽEV-a. Molimo sve vijećnike za sudjelovanje na ovoj sjednici,  jer su pred nama važne teme…!

Slijedeća nedjelja- 4. Korizmena (19.ožujka) – sv. Josip, zaručnik BDM.Zato će u Klanjcu, Lučelnici i sv.Filipu biti zajedničke mise s više nakana pa možete i svoju misnu nakanu uključiti u zajedničku misu!

Katolički tisak: Glas koncila, MAK za vjeroučenike, Glasnici za pretplatnike…