ŽUPNE OBAVIJESTI

11. NEDJELJA KROZ GODINU                          18. lipnja 2023.

Danas poslije podne u 16,00 sati:  u  Radakovu od Vatrogasnog doma kreće procesija prema brežuljku  “Jantonošak”, gdje je nekada bio Franjevački samostan i crkva sv. Antuna. Tu će biti zavjetna misa  u čast sv. Antunu Padovanskom.

Subota, 24. lipnja: Rođenje sv. Ivana Krstitelja. Blagdan slavimo uz večernju misu u 19,00 sati, prije koje molimo krunicu.

Hodočašće  naše župe Majci Milosti na Trsat i Stepinčev Krašić: subota,          01. srpnja. Nakon mise se možete upisati i preuzeti autobusnu kartu. (15 E) Molimo sve one koji kane poći na ovo hodočašće da se jave  danas i tijekom  slijedećeg tjedna, a najkasnije do slijedeće nedjelje!

HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom pomažu u obnovi naše župne crkve i kapele sv. Filipa i Jakova! Obnova je u tijeku i radovi na konstrukcijskoj  obnovi bi trebali biti dovršeni do kraja ovog mjeseca. Nakon toga ćemo morati nastaviti ostale radove svojim sredstvima kako bi se mogli vratiti u našu župnu crkvu! Hvala onim obiteljima koji nam pomažu svojim obiteljskim darom!

Katolički tisak: Glas koncila, MAKza naše vjeroučenike, Glasnik SiM  …