ŽUPNE OBAVIJESTI

23. NEDJELJA KROZ GODINU                   10. rujna 2023.

Danas  je proštenje Male Gospe na Strmcu. Proštenjarska sveta misa bit će na otvorenom (zbog obnove crkve!) u 11,00 sati.

Danas u 19,00 sati: Redovita sjednica ŽPV-a i ŽEV-a. Mole se svi vijećnici da obavijeste jedni druge i obavezno sudjeluju na ovoj sjednici!

U četvrtak, 14.rujna slavimo: Uzvišenje Svetog Križa – Križevo.U petak, 15. rujna slavimo Gospu žalosnu. Blagdane slavimo uz večernju krunicu u 18,30 i večernju misu u 19,00 sati.

Započela je nova školska i vjeronaučna godina.

Svečana sveta misa i zaziv Duha Svetoga bit će slijedeće nedjelje, 17. rujna u 11,00 sati.  Pozivamo sve vjeroučenike i roditelje, učitelje i vjeroučitelje na svečanu misu prigodom početka nove školske i vjeronaučne godine! Ujedno ćemo objaviti raspored župne kateheze za sve vjeroučenike!

Hvala našim obiteljima koje svojim obiteljskim darom pomažu u obnovi naše župne crkve i kapele sv. Filipa i Jakova. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima! Unaprijed od srca zahvaljujemo!

Važno!

Kod sv. Filipa i Jakova tijekom rujna i listopada je nedjeljna sveta misa poslije podne  u  16,00 sati!!! Završava obnova pa se uskoro vraćamo u kapelu!

Katolički tisak: Glas koncila, …Glasnici…

ŽUPNI URED