ŽUPNE OBAVIJESTI

22. NEDJELJA KROZ GODINU                     03. rujna 2023.

Prva je nedjelja u mjesecu rujnu kada molimo za nova duhovna zvanja, a svojim darovima pomažemo našem sjemeništu i odgojnim ustanovama. Hvala vam na vašim molitvama i vašim darovima (košarica na stoliću ispod kora)!

Petak: Rođenje B.D.Marije – MALA GOSPA Svete mise: župna crkva u 8,00 i 19,00 sati, i Lučelnica u 9,30 sati.

Slijedeće nedjelje je proštenje Male Gospe na Strmcu. Proštenjarska sveta misa bit će na otvorenom (zbog obnove crkve!) u 11,00 sati.

Započinje nova školska i vjeronaučna godina. Našim vjeroučenicima želimo sretan početak i Božji blagoslov u novoj školskoj godini, a svečana misa i zaziv Duha Svetoga bit će 17. rujna (za 14 dana). Pozivamo roditelje i  i sve naše vjeroučenike na redovito sudjelovanje na nedjeljnim svetim misama! Ne možemo biti dobri kršćani bez redovite nedjeljne svete mise!!!

Slijedeće nedjelje u 19,00 sati: Redovita sjednica ŽPV-a i ŽEV-a. Mole se svi vijećnici da obavijeste jedni druge i obavezno sudjeluju na ovoj sjednici!

Hvala našim obiteljima koje svojim obiteljskim darom pomažu u obnovi naše župne crkve i kapele sv. Filipa i Jakova. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima! Hvala vam za vaš obiteljski dar!

Važno!Od danas su svete mise u našoj župnoj crkvi, i nedjeljom i radnim danom!

Katolički tisak: Glas koncila, …Glasnici…