ŽUPNE OBAVIJESTI

3. NEDJELJA KROZ GODINU – B                   21. siječnja 2024.

Župni vjeronauk se odgađa do slijedeće nedjelje zbog hladnoće!

Slijedeće nedjelje uz župnu misu u 11,00 sati:SUSRET PRVOPRIČESNIKA I KRIZMANIKA I NJIHOVIH RODITELJA i važan dogovor o pripravi djece za sakramente i slavlje Prve Pričesti i Krizme. Molimo sve prvopričesnike, krizmanike i roditelje da obavezno sudjeluju!!!

Potičemo sve naše vjeroučenike i roditelje da nastoje redovito sudjelovati na nedjeljnoj misi, jer je o Božjoj zapovijedi: “Spomeni se da svetkuješ Dan Gospodnji!”

Nastavljamo s redovitim pobožnostima u našoj crkvi:

Svaki dan u 17.30: zajednička molitva krunice.

Utorkom: pobožnost sv. Antunu (prije večernje mise).

Srijedom: pobožnost sv. Josipu (prije večernje mise).

Četvrtkom: klanjanje pred Presvetim (nakon večernje mise)

Petkom: pobožnost Presvetom Srcu Isusovu

Subotom: pobožnost Prečistom Srcu Marijinu.

Pjevanje za članove Župnog zbora je u srijedu u 18.30 (nakon večernje mise).

Molimo pjevače da obavijeste jedni druge i da budemo svi!

OBAVIJEST ZA ZARUČNIKE koji namjeravaju ove godine sklopiti  sakramenat svete ženidbe i ući u kršćamski brak:Zaručni tečaj priprave za kršćanski brak bit će u našoj župi prvi vikend u ožujku tj. 1. do 3. ožujka (petak-subota-nedjelja)  s početkom u 19,00 sati. Molimo zaručnike iz naše župe koji žele sudjelovati na zaručničkom tečaju da se osobno prijave u Župnom uredu.

Dekanatsko hodočašće u Krašić i sudjelovanje u devetnici u čast Bl. Alojziju Stepincu u srijeda, 07. veljače poslije podne oko 15,00 sati. Molimo zainteresirane da  se jave u Župni ured gdje će dobiti potrebne informacije.

U petak i subotu smo pospremili Božićne jaslice. HVALA onima koji su pomagali: Vitomiru, Ivici, Željku, Milivoju te Branimiru i Ivici koji su raskitili borove. Tisak:  Glas Koncila, MAK za naše vjeroučenike, Glasnici za pretplatnike