ŽUPNE OBAVIJESTI

2. NEDJELJA KROZ GODINU – B                  14. siječnja 2024.

Završili smo Božićni blagoslov obitelji u našoj župi koji se malo oduljio zbog bolesti. Hvala  vam na razumijevanju i strpljivosti zbog ovih okolnosti.

HVALA svim našim obiteljima na lijepom dočeku, gostoprimstvu i zajedničkoj molitvi u vašim domovima. Hvala vam na lijepim susretima kao i na vašim darovima svećenicima koji su vas posjetili. Hvala i našim pratiocima kod blagoslova obitelji.

Blagoslov je primilo oko 900 obitelji, a neke obitelji nisu bile kod kuće zbog posla, bolesti ili nekih drugih obaveza.

Pozivamo obitelji koje nisu primile blagoslov da se jave osobno ili nazovu Župni ured i dogovore dan i vrijeme za blagoslov!

Podatke o našoj Župi ćemo ovih dana obraditi i slijedeće nedjelje dati izvješće o Blagoslovu obitelji, koje šaljemo i Zagrebačkoj nadbiskupiji!

Srijeda, 17. siječnja: SV. ANTUN PUSTINJAK, proštenje u našoj crkvi.Svete mise: jutarnja misa u 8,00 sati i večernja u 18,00 sati. Uz svete mise možete obaviti i svoje zavjete prema sv. Antunu, pustinjaku. Prije svake mise biti će  prigoda za svetu ispovijed.

Nastavljamo s redovitim pobožnostima u našoj crkvi:

Svaki dan u 17.30: zajednička molitva krunice.

Utorkom: pobožnost sv. Antunu (prije večernje mise).Srijedom: pobožnost sv. Josipu (prije večernje mise). Četvrtkom: klanjanje pred Presvetim (nakon večernje mise)Petkom: pobožnost Presvetom Srcu IsusovuSubotom: pobožnost Prečistom Srcu Marijinu.

Vjerski tisak: Glas koncila, MAKza naše vjeroučenike, Glasnici za pretplatnike…

                        Molimo pretplatnike za časopise da izvrše pretplatu!